Glas Javnosti

Na potresnom snimku čuju se jecaji: Ovo su poslednje reči mladog Aleksandra pre nego što je nestao

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Sve je otišlo u p**** ma******, sve, sve...", čuje se na potresnom snimku koji je ostao iza mladog Aleksandra Jovanovića (18) iz Sremske Mitrovice, neposredno pre nego što je nestao 15. aprila.

Snimak ustupila je njegova majka Biljana, sada gotovo sigurna da je Aleksandar tragično prekinuo život skokom sa mosta.

Na snimku se čuju jecaji neutešnog mladića koji nakon što govori da je "sve otišlo u p... m...", prekriva glavu rukama i plače.

Podsetimo, Aleksandar je neprimetno izašao iz kuće, a porodica sumnja da je izvršio samoubistvo skokom u Savu.


-  Postoje svedoci. Jedna žena je videla mladića koji odgovara njegovom opisu kako skače s mosta i viče upomoć. Pre toga ga je drug sreo kako ide u pravcu mosta, ni ne sluteći na šta se Aleksandar sprema - kaže očajna majka Biljana.

Ona apeluje na dobrovoljce, policiju i vatrogasce da intenziviraju potragu za njenim sinom.

- Ne bih da zvuči pogrešno, ali stičem utisak da kad se tragalo za Matejem Perišom, podigla se cela država, a ko traži mog Aleksandra? Da li ja treba da skočim sa mosta u reku i da ga nađem - pita ona skrhana bolom, dodajući da su joj iz policije rekli da je voda bila hladna i da, ako je skočio u reku i utopio se, biće potrebno još vremena da ga voda izbaci.


Aleksandar je, kako je ranije ispričala, često igrao igrice i strimovao, ali je bio i vrlo društveno dete.

- Saznala sam da je tog dana kada je nestao pisao na internetu da se hrabri ljudi ne plaše smrti. Onda je tokom strimovanja, kako su rekla deca sa kojima je bio na toj onlajn vezi, počeo da plače i rekao im u mikrofon da ne može više da izdrži ovakav život i isključio se - ispričala je ona.

Glas javnosti/Telegraf

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR