Glas Javnosti

NA ODEĆI UBIJENOG PRONAĐENI DNK TRAGOVI IBRAHIMOVIĆA: Belivukov rođak ubio najboljeg druga, evo šta se tačno desilo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Rana na levoj strani grudi je ubodna, sečivo je bilo širine 28 milimetara i išlo je ukoso zdesna nalevo i odozgo nadole direktno u srce.

Ovako je povredu Ivana Trifunovića, ubijenog 14. januara prošle godine u novobeogradskom naselju Doktor Ivan Ribar, opisao sudskomedicinski veštak Momčilo Jakovljević. On je u Višem sudu, na suđenju optuženom za ovo ubistvo Damiru Ibrahimoviću, u petak tvrdio da su oguljotine na koži, koje je imao Trifunović, nastale prilikom pada na tlo.

Povrede su bile sveže, jer se na njima nisu stvorile kraste. One nisu nastale kad je telo vučeno po tlu, jer je nelogično da ga neko vuče za noge, a da je glava na tlu.


Ana Banjac Čanak, veštak iz DNK centra za genetiku, u svom nalazu je utvrdila da je na odeći Ivana Trifunovića bilo DNK tragova Damira Ibrahimovića. Na pitanja njegovog branioca Dejana Lazarevića, ona je kazala i da je na flašici od vode i opušku, koji su nađeni u Ibrahimovićevom automobilu, bilo DNK tragova dve nepoznate muške osobe.

- Te tragove nismo slali drugim laboratorijama na poređenje sa bazom podataka, jer za to nismo imali naredbu Tužilaštva ili suda. Takođe, na paklici cigareta nađeni su DNK tragovi Trifunovića, koji je dominantan, Ibrahimovića i nepoznate osobe u vrlo maloj količini - kazala je veštak, prenose Novosti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR