Glas Javnosti

NA MALTI UHAPŠEN SRBIN Malerozni razbojnik uhapšen nekoliko minuta posle pljačke!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srbin (26) uhapšen je na Malti zbog sumnje da je upao u stan bračnog para, zarobio ih i držao vezane sve dok ih nije opljačkao!

Kako prenosi Timeofmalta.com, mladić je uhapšen samo nekoliko minuta posle pljačke.
- Sumnja se da je mladić ušao u stan u kojem žive Holanđanin (42) i njegova žena (29), poreklom iz Francuske. Zapretio im je oružjem, vezao ih i tražio im novac. Kako su posvedočili supružnici, držao ih je na nišanu sve dok nije pokupio novac i ostale vredne stvari. Uzeo je novac i druge predmete, stavio ih u ranac i pobegao - prenose mediji sa Malte.

Policija je saopštila da je osim pištolja osumnjičeni kod sebe imao i nož, kojim je povredio Holanđanina.
- Holanđanin je prebačen u bolnicu zbog lakših povreda koje mu je naneo razbojnik, dok je Francuskinji ukazana pomoć zbog šoka koji je preživela - zvanično je saopštila policija koje je nekoliko minuta posle prijave uočila muškarca koji je odgovarao opisu pljačkaša.

- Kada su mu prišli, pokušao je da baci ranac. Međutim kod njega su pronađeni pištolj i drugi ukradeni predmeti, dok je u njegovom automobilu, koji nije imao registarske tablice zatečen i nož. Osumnjičeni je priveden u stanicu policije, a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak - prenose mediji.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR