Glas Javnosti

NA ADI RANJEN KIK BOSER! Ima debeli dosije u policiji, evo o kome je reč, svi ste čuli za njega kada se OVO DESILO

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ranjeni Stefan D. je kik-bokser, a poznat je policiji po izvršenju najtežih krivičnih dela. Prema prvim informacijama on je pogođen u stomak i kuk i srećom nije životno ugrožen.

Na Adi Ciganliji večeras je iz vatrenog oružja ranjen Stefan D. (28)!

Podsetimo, na Adi Ciganliji, kod golf terena večeras je iz vatrenog oružja upucan muškarac u stomak. Hitna pomoć je oko 21.45 časova dobila poziv, a napadač je pobego sa lica mesta!

Kako saznajemo, ranjeni S. D. je kik-bokser, a poznat je policiji po izvršenju najtežih krivičnih dela.

Istragu napada vode tužilac Višeg javnog tužilastva i policija.

Stefan D. (28) koji je večeras ranjen na Adi Ciganliji ima podebeli dosije, a prema saznanjima iz policije suđeno mu je za najteža krivična dela.Prema prvim informacijama on je pogođen u stomak i kuk i srećom nije životno ugrožen.


Ranjeni kik-bokser hapšen je 2017. godine kada je "bentli" presekao kolonu pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sem Stefana D., tada je uhapšen i Luka Radulović, kao i još dvojica muškaraca. Nakon kratkog pritvora svi su pušteni da se brane sa slobode. U međuvremenu su počinili druga krivična dela. Posle osam meseci dvojica su u bila u zatvoru, dok je Radulović ubijen u Beogradu.

Stefan D. je takođe privođen 19. decembra, kada je ispred beogradskog kluba "Nana" ubijen navijač Rada Aleksandar Savković (27). Ipak, na sudu je oslobođen za pomaganje u ovom delu.

Podsetimo, Stefan D. je sedeo na klupi kod golf terena na Adi, a u tom momentu naišao je napadač na motoru i pucao u njegavovom pravcu.

Policija intenzivno traga za počiniocem.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR