Glas Javnosti

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI SMRTI NESTALE SRPKINJE: U 10 kesa za đubre nađeni delovi njene narukvice i odeće! MUŽ SE IZJASNIO DA NIJE KRIV! (VIDEO, FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Brajan Volš doveden je danas nešto posle 14 sati po našem vremenu u Okružini sud u Kvinsiju gde bi trebalo da se suoči sa optužbama za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš.

On će na današnjem ročištu biti zvanično optužen i za prevoz tela na nedozvoljen način. Trebalo bi i da se sam izjasni o optužbama da je 1. januara u njihovoj kući u Kohasetu ubio Srpkinju.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv.


Da podsetimo, Volš, majka trojice dečaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema rečima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gde se Ana nalazi.


Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gde se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

Otkriveni zatrašujući detalji iz istrage smrti Ane Volš

Američki mediji ocenjuju da je tužiteljka u sudnici iznela vrlo precizan vremenski okvir počev od 1. januara u 6.10 časova ujutru, vreme za koje Brajan tvrdi da ju je poslednji put video.

U 10 kesa za đubre, koje je bacao tokom čak 4 dana, od 1. do 4. januara pronađeni su delovi Anine odeće koju je, kako je on policiji u prijavi nestanka opisao.

Deo kesa pobacao je i u kontejnere u blizini naselja u kojem živi njegova majka.

Međutim, ono što se ističe u izveštajima bostonske televizije 7njuz jeste da tela nema ali da tužilaštvo ima čvrst slučaj.

Prvo, jaki čvrsti materijalni dokazi u 10 kesa za đubre koje je pobacao, kao i video-snimci iz radnje u kojoj je kupovao sredstva za čišćenje, najlone, zaštitno odelo, tepihe i peškire. Pravnik i analitičar Tom Hups koji je komentarisao uživo u TV programu pomenute TV rekao je da se čini da Brajan baš i nije bistar momak.



On je dodao da i deca znaju da u toj situaciji nećeš da guglaš kako se otarasiti tela, kad možeš da naslediš nekog ko je nestao i kako da prikriješ smrad leša. Hup je dodao i da sada treba da utvrditi da li je to ubistvo sa umišljajem, ili iz nehata, ili nesrećan slučaj, ubistvo iz strasti...

Takođe, on primećuje da za sve to što je nađeno u kesama koje je bacao treba i utvrditi sledeće: da li su nađena krv i DNK proistekli iz njihove borbe i ubistva, ili se neko od njih ranije posekao.

On dodaje i da treba utvrditi gde se njihov sukob odigrao, u podrumu, prizmelju...

Ana Volš majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi. Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu.
 


Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR