Glas Javnosti

Muškarac u Smederevu optužen za prebijanje, mučenje i zlostavljanje devojke

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog sudu protiv K.R. (26) zbog sumnje da je svoju devojku (20) zlostavljao, tukao i mučio. Tužilaštvo je predložilo sudu da K.R. oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora od od četiri godine i 10 meseci, objavljeno je na sajtu tog tužilaštva.

Optuženom se na teret stavlja da je od 30. januara pa do 14. februara izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje, laka telesna povreda, ugoržavanje sigurnosti, kao i krivično delo nasilničko ponašanje.

Optuženi je u navedenom periodu zlostavljanjem svoje emotivne partnerke stare 20 godina, primenom sile i pretnje, naneo oštećenoj veliki bol i tešku patnju u cilju zastrašivanja.


U svojoj kući je optuženi 30. januara oštećenoj zadao više udaraca otvorenim i zatvorenim šakama u predelu glave i tela, pretio joj da će je ubiti očevim nožem koji je držao na stolu, a potom joj i zabranio da napusti njegovu kuću kako bi sakrio povrede koje joj je naneo, gde je ona i ostala do 7.febraura, do kad je on nastavio da je fizički zlostavlja.

Optuženi je zatim u noći između 11. i 12. februara devojci zadao više udaraca u telo drvenom motkom, nastavivši da joj u narednim danima neprestano šalje poruke sa pretnjom da će napasti na život i telo nje i njoj bliskih osoba, nakon čega joj je 14. febraura naneo više udaraca pesnicama i nogama u glavu i telo, govoreći da poseduje zakopan pištolj kao i da će je vezati za drvo i tako je ostaviti.


Oštećena je tom prilikom zadobila lake telesne povrede u vidu većeg broja nagnječina, oguljotina i podliva.

Takođe, u noći između 11. i 12.februara, osumnjičeni je rođaku svoje emotivne partnerke, ispred muzičke škole u Smederevu zadao više udaraca drvenom motkom, i naneo mu lake telesne povrede, kojom prilikom je značajnije ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir.

Glas javnosti/RTV

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR