Glas Javnosti

MUŠKARAC IZ SURČINA KOGA SU RANILI MLAĐANI ŠIJAN I NJEGOVI DRUGOVI SE NALAZI U KOMI: 'Vidi se da su hteli da ga ubiju'!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Mlađi sin Zorana Šijana, Vukašin (22), uhapšen je juče zbog ranjavanja Borisa Jakšića (34) u Surčinu.

Prema nezvaničnim informacijama Vukašin je sa Miloradom M. (41) i Milošem K. (21) u ponedeljak ujutru došao automobilom marke “mercedes” do porodične kuće ranjenog momka i posle kraće svađe u Borisa su ispaljena tri metka.

- Stala su kola, tik uz kuću, pred kapiju, a onda smo čuli neku svađu na ulici. Bilo je oko pola šest ujutru. Kako sam ustao da pogledam kroz prozor, tako su se čula dva pucnja jedan za drugim, a onda posle kraće pauze i treći- objašnjava jedan od ljudi koji su pritekli u pomoć Borisu, prenosi Objektiv.

Komšije da Borisova porodica u kraju važi za domaćinsku kuću.

- Radna i poštena porodica. Nikada nije bilo problema ranije. Kada smo istrčali, u tom trenutku je izleteo i Borisov brat koji se u sekundi izgubio jer je bilo mnogo krvi. Jeste ranjen u noge, ali se vidi da su hteli da ga "roknu". Za kratko vreme je izgubio mnogo krvi - pričaju očevici tragedije.

Majka i brat povređenog Borisa nisu želeli da govore za medije.

- Ne želimo da komentarišemo. Boris je u veštački izazvanoj komi i stanje mu je sada stabilno - kratko su prokomentarisali Jakšići za pomenuti portal.

Trojica napadača su nakon napada pobegli, ali su brzom akcijom policije uhapšeni. Svoj trojici je određeno zadržavanje, a terete se za krivično delo nanošenje teške telesne povrede, a Milorad M. i za ilegalno nošenje oružja.

Ovo inače nije prvi put da se Vukašin Šijan nalazi u vestima. Pre dve godine uhapšen je sa dva druga zbog ranjavanja Stefana R. posle tuče ispred lokala brze hrane u Novom Beogradu.

Razlog za tuču je bio kupovina šiš ćevapa i želja Šijana i njegovih ortaka da dođu do hrane preko reda.

Prilikom bega Šijan i druga dva mladića zaustavili su taksi, ali je taksista odbio da ih vozi, posle čega su počeli da udaraju rukama po automobilu. Sve to je primetio jedan policijski službenik u civilu koji je zajedno sa jednim prijateljem probao da zaustavi nasilje.

Jedan od trojice momaka je međutim ispalio hitac i ranio Stefana R. koji je policajcu takođe probao da pomogne u sprečavanju nasilja.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR