Glas Javnosti

MUŠKARAC DAO DOKUMENTA POLICIJI, PA SE DAO U BEG : Rutinska kontrola prerasla u poteru, nađeno 26 kila droge

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni se nalazi u bekstvu i za istim se traga da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćeno posedovanje oružja

Policija je oduzela 26 kilograma i 400 grama droge koja je pronađena u automobilu na graničnom prelazu Preševo. Službenici su u nedelju na naplatnoj rampi kod Preševa  zaustavila "audi A3" kojim je upravljao H. F. (33) iz Gnjilana, sa prebivalištem u Preševu. Rutinska kontrola pretvorila se u filmsku poteru.

Kako pišu Novosti, nakon predaje dokumenata policiji, muškarac je pokrenuo automobil i pobegao u pravcu graničnog prelaza sa Severnom Makedonijom, gde je vozilo napustio i pobegao u nepoznatom pravcu.

Daljom kontrolom je utvrđeno da u automobilu postoji veća količina opijata, najverovatnije marihuane. U stanu osumnjičenog pronađena je još određena količina droge, digitalna vaga, telefon i pištoljski meci.

Osumnjičeni se nalazi u bekstvu i za istim se traga da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćeno posedovanje oružja.

(Glas javnosti / Telegraf.rs)

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR