Glas Javnosti

MUP POZIVA DEVOJKU KOJU JE NA ADI TUKAO MUŠKARAC DA SE JAVI POLICIJI: Nasilnik NE SME ostati NEKAŽNJEN! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Posetioci kupališta na Adi Ciganliji prisustvovali su juče činu otvorenog nasilja nad devojkom od strane još uvek javnosti nepoznatog muškarca.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na identifikaciji i rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za događaj koji je putem video snimka deljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje nepoznatog muškarca prema ženi, čiji identitet takođe nije poznat, na Adi Ciganliji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije utvrdio identitet učesnika i prema nasilniku preduzele zakonske mere.

- Pozivamo žrtvu nasilja da se javi najbližoj policijskoj stanici - piše u saopštenju MUP-a.

- Takođe, apelujemo na građane i pozivamo ih da pre deljenja snimaka na društvenim mrežama, svaki vid nasilja ili sumnje na krivično delo prijave nadležnoj policijskoj stanici, kako bismo pravovremeno reagovali i zaštitili žrtvu.

Podsećamo, na društvenim mrežama juče je osvanuo jeziv snimak scene sa Ade Ciganlije na kojoj se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, dok ostali mirno sede i sve to posmatraju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Beograd (@dnevnadozabeograda)

Kako se vidi, visoki muškarac krenuo je da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!"

Ona je vidno uznemirena počela da beži, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bežala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se sručila.

Na komentarima na društvenim mrežama glavna pouka je da ovaj nasilnik ne sme ostati nekažnjen za ono što je uradio!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR