Glas Javnosti

MUK U ZGRADI PREMINULOG JEŠIĆA : Na vratima nema umrlice,TELEGRAMI NA OGLASNOJ TABLI

Hronika
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Miodrag Ješić, bivši fudbaler i trener Partizana, poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ruma - Jarak kada je svojim "sitroenom" podleteo pod kamion.

Na zgradi na Vračaru u kojoj je Miodrag Ješić živeo, tokom popodneva još nije bila okačena umrlica, a mediji navode da će najverovatnije biti sahranjen pored ćerke koja je preminula od posledica saobraćajne nesreće pre 22 godine.

Komšije za Ješića, kao što je slučaj i sa njegovim klupskim kolegama, imaju samo reči hvale i sa nevericom su prihvatili informaciju da je poginuo u udesu.

Navode da je uvek bio vrlo pristojan i ljubazan. Vest o Ješićevoj smrti ih je zatekla, a o tome kako je izgubio kontrolu nad kolima i zakucao se u kamion, kako kažu, samo mogu da spekulišu.

- Možda ga je sustigao umor... Možda je srce... Ko će sad znati... Dešavaju se takve stvari. To su sekunde. Tuga. Na isti način je i ćerku izgubio - rekao je kratko jedan komšija.

Ono što odmah privlači pažnju jesu brojni telegrami saučešća koji pristižu i koji stoje okačeni na oglasnoj tabli.

Tačan uzrok udesa u kojem je Ješić nastradao nije poznat, a vozilo je poslato na vanredni tehnički pregleda.

Takođe, nije poznat ni datum sahrane, a vrlo je verovatno da će legenda Partizana počivati pored svoje ćerke Jelene koja je tragično izgubila život u 19. godini.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR