Glas Javnosti

MUK NAKON JEZIVOG UBISTVA i SAMOUBISTVA u Varvarinu: Čula sam da neko kuka 'Jao majko, jao majko'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Teško ubistvo i samoubistvo u Varvarinu uznemirilo je ovo malo mesto u Vojvodini, nakon što je Aranđel D. prerezao vrat Andrei K. a potom se obesio u šupi u dvorištu.

- Čula sam na terasi da neko kuka "jao majko, jao majko", izašla sam odmah, videla devojku i pomislila da je možda u njihovom dvorištu napada kuče - svedoči Kaja Jovanović, prva komšinica Aranđela D. (82) koji je juče izvršio samoubistvo u šupi iza porodične kuće u Varvarinu, nakon što je, kako se sumnja, zaklao kućepaziteljsku Andreu K. (47), piše Blic.

Telo nesrećne žene pronašla je njena ćerka, ali se nije znalo gde se nalazi Aranđel, sve do dolaska policije.

- Viknula sam da preskoči ogradu i dođe kod mene, kad ona kaže "majka mi je mrtva"! Samo je dete otvorilo vrata i pogledala majku, videla užas, ali Dačića nije nigde bilo! I sve dok milicija nije došla, nije se znalo gde je - priča komšinica.

Sanitet hitne pomoći prebacio je do varvarinskog Doma zdravlja A. J, ćerku pokojnice koja se potresla zbog krvavog prizora ubijene majke, a opet, smogla dovoljno snage da prijavi policiji šta se dogodilo.

- Jadno dete, a jadna i ta žena - kaže Kaja.

Prema njenim rečima, ubijen a žena radila je u kući njenog komšije, za koga nema reči hvale.

- Ona je radila kod ovog Aranđela sve što treba, čistila, kuvala, zasadila mu je i plastenik. O njemu ništa dobro ne mogu da kažem. Zadnje dve godine, posebno od kako mu je žena umrla, svi su ga izbegavali. Javi se on kada prođe pored kuće, al pio je mnogo, ako nije uzimao i drogu - navodi ona.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR