Glas Javnosti

MUK I JECAJI NA SAHRANI MALOG STEFANA: Mališan ispraćen uz dug aplauz i ZVUKE SIRENA, njegov otac IMA JEDNU ŽELJU! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na Novom groblju veliki broj građana i prijatelja odao je poštu Stefanu (9) koji je preminuo nakon što su se lekari borili za njegov život. Njega je usmrtio L.G. koji je nakon što je pušten da se brani sa slobode, uhapšen i određen mu je pritvor. Stefan je ispraćen na večni počinak uz suze, jecaje, dug aplauz i sirene vozila hitne pomoći. Stefanov otac je sve vreme držao fotografiju svoga sina.

Tu je i veliki broj zaposlenih u Hitnoj pomoći gde je radio Stefanov deda, a sada radi Stefanov otac kao lekar .

Stefanov četvorogodišnji brat koji je takođe povređen u saobraćajnoj nesreći, trebalo bi da bude operisan danas, rečeno je sinoć na protestu.

Ljudi sa suzama u očima odaju poštu devetogodišnjem Stefanu.

Inače, na društvenim mrežama pojavila se informacija o želji Stefanovog oca, kojom je želeo da se stanovnici Beograda oproste od njega.

- Dragi sugrađani, Stefanov tata ima jednu želju, pozivam vas u njegovo i u ime njegove porodice da večeras u 19 sati izađete na prozore i terase da se 1 minutom aplauza oprostimo od Stefana - piše u ovoj grupi.

Opelo je u 14h, a sahrana u 14.30h.

Podsetimo, vozač G. L. koji je na pešačkom prelazu na Karaburmi kolima udario dvojicu dečaka  od 9 i 4 godine i potom pobegao s mesta nesreće uhapšen je juče nakon burne reakcije građana, jer je sudija u tom predmetu odlučila da ga uprkos tome što je povratnik i zbog težine krivičnog del, pusti da se brani sa slobode.

Krivično vanraspravno veće ovog suda je donelo rešenje kojim je uvažilo žalbu Prvog OJT u Beogradu i preinačilo rešenje sudije za prethodni postupak, tako što je prema okriveljnom G.L. odredilo pritvor do 30 dana, koji se računa od dana i časa lišenja slobode i ukinulo meru zabrane napuštanja boravišta bez odobrenja suda i privremenog oduzimanja vozačke dozvole, navodi se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i postojanja opasnosti od bekstva, a sve u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 1 i 3 Zakonika o krivičnom postupku.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR