Glas Javnosti

MONTRUOZNI DETALJI ISTRAGE ZLOČINA U SOMBORU: Majka i ćerke zaklane na spavanju pa zapaljene!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prema prvim i nezvaničnim detaljima iz istrage o trostrukom ubistvu i samoubistvu, koje se juče dogodilo u Somboru, sumnja se da je Zdravko Goranović (59) ženu Mirjanu (55) i ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15) ubio na spavanju, posle čega je tela dovukao u hodnik i spalio ih.


 Izvor upućen u istragu kaže da su tela majke i ćerki zatečena u prvoj, ulaznoj prostoriji kuće i bila su potpuno ugljenisana, do neprepoznatljivosti.
- Ne isključuje se ni mogućnost da su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene na spavanju, pa da ih je onda Zdravko preneo do hodnika kuće, gde je izazvao požar - kaže naš izvori nastavlja:

- Pretpostavlja se da je u pitanju ovaj scenario, jer da je Zdravko prvo napao ženu, ćerke, koje su bile u kući, probale bi da je odbrane ili bi pobegle da se spasu. Ovo su samo pretpostavke, jer su tela skroz ugljenisana , a kuća je spaljena.
Prema rečima našeg sagovornika, sva četiri tela poslata su na obdukciju.

Nije utvrđeno čime su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene, ali, s obzirom na to da je u džepu ubice nađen nož i da su mu ruke bile krvave, najverovatnije je da ih je sve tri zaklao - dodaje izvor, a prenosi Kurir.


BONUS VIDEO:BORIS MALAGURSKI: POKUŠALI SU DA ME VRBUJU

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR