Glas Javnosti

MONSTRUOZAN NAPAD U TURIJI: Komšija pokušao da OPLJAČKA staricu koja se probudila pa je KRVNIČKI UDARAO dok se nije onesvestila

Hronika
Autor: Glas javnosti

U vojvođanskom mestu Turija došlo je do prebijanja starice kojoj je komšija naneo teške telesne povrede u pokušaju da je opljačka.

Maria P. (79) iz Turije zadobila je teške telesne povrede opasne po život kada ju je u petak uveče u njenoj porodičnoj kući mučki prebio komšija Zoran Z. (29) koji je provalio u kuću nesrećne starice najverovatnije sa namerom da je opljačka.

- Osumnjičeni je razbio staklo na prozoru staricine kuće u kojoj živi sama i ušao u sobu misleći da Maria spava. Međutim, zatekao je ženu budnu i počeo je da je udara tupim predmetom po glavi dok nije izgubila svest a zatim je pobegao sa mesta zločina - kaže izvor.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je Maria P. primljena u novosadski Urgentni centar 19. marta sa višestrukim traumatskim povredama od kojih su najdominantnije povrede kostiju glave i lica.

- Nakon urgentno sprovedenog dijagnostičkog protokola i inicijalnog operativnog zahvata pacijentkinja je u teškom opštem stanju smeštena na Klinici za reanimaciju i intenzivnu terapiju KCV, gde se primenjuju sve mere intenzivne terapije i nege - kažu u KCV.

Novosadska policija saopštila je da je nakon intenzivnog operativnog rada uhapsila osumnjičenog i odredila mu policijsko zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu za teško ubistvo u pokušaju biti priveden višem javnom tužiocu u Somboru.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR