Glas Javnosti

MONSTRUM KOJI JE UBIO DVOGODIŠNJU PETRU ovako se branio pred tužilaštvom. Preti mu OVA KAZNA. Devojčica ispraćena na večni počinak

Hronika
Autor: Glas javnosti/Blic

Za teško ubistvo deteta zaprećena je kazna doživotnog zatvora bez uslovnog otpusta.Petra sahranjena u Grljanu kod Zaječara.

Miloš N. koji je osumnjičen da je u Zaječaru brutalno pretukao devojčicu Petru (2) nakon čega je ona preminula sproveden je na saslušanje u Više tužilaštvu u Zaječaru, a tamo se branio ćutanjem.

Njemu se, kako je za "Blic" rečeno u Tužilaštvu na teret stavlja teško ubistvo deteta za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora bez uslovnog otpusta.

Nakon zločina koji je šokirao Srbiju, policija u Zaječaru uhapsila je M. N. (25) zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju pastorku, a lisice su stavljene i devojčicinoj mami J. T. (23).


Muškarac, rodom iz Vlasotinca, uhapšen je zbog sumnje da je zverski nasmrt pretukao svoju dvogodišnju pastorku u iznajmljenom stanu u Zaječaru dok je njena majka J .T. sve to nemo posmatrala i nije joj pružila pomoć!

Devojčica je preminula u utorak oko 18 sati, a sumnja se da je tučena i dan ranije.

Mala Petra sahranjena je u Grljanu kod Zaječara gde je do pre četiri meseca živela sa majkom Jelenom, ocem Nemanjom, bratom i sestrom Dušanom i Dunjom i dedom Nebojšom. Na večni počinak ispratili su je porodica i rođaci.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR