Glas Javnosti

MOBILNI BI MOGAO DA OTKRIJE MNOGO O MATEJEVOM NESTANKU! Dva su scenarija šta se sa njim moglo desiti

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija i ronioci danonoćno tragaju za mladićem iz Splita, Matejom Periš (27) koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

Pronalazak telefona i komunikacija vrlo je bitna za rekonstrukciju kretanja nestalog mladića i može biti veoma vredno pomoćno sredstvo. 

Od kako je Matej nestao, mobilni telefon ne šalje ni jedan signal. Istražitelji sumnjaju da je mobilni telefon mladog Splićanina u potpunosti uništen što dodatno otežava njegov pronalazak.

Sumnjamo da je Matej ili bacio telefon u vodu ili sa njim upao u Savu. Jedino, ako je u potpunosti mobilni uništen nije moguće da mu se uđe u trag. Iz tog razloga Matejev telefon ne šalje ni jedan jedini signal - počinje priču za Telegraf.rs dobro obavešten izvor koji radi na slučaju nestalog Splićanina.

Iako je telefon isključen, kada bi ga pronašla policija može dobiti informacije o tome sa kim je nestala osoba razmenila poziv ili SMS i na približno kojim se lokacijama kretala na osnovu baznih stanica na koje je telefon bio spojen.

Prema rečima izvora, na osnovu snimka na kome se, navodno, vidi Periš koji trči ulicom mogu zaključiti da je momak najverovatnije bio pod dejstvom opijata i alkohola.

- Tokom istrage došli smo do informacije da nestali nije pre koristio opijate, a veoma retko i pio. Prema rečima njegovih drugova i oca on je vodio zdrav život. Kao takav njemu je bilo veoma malo potrebno da uzme alkohola i opijata i da uđe u takozvanu psihotičnu epizodu. Na osnovu toga smo i zaključili zbog čega tako brzo trči i povremeno se osvrće. U takvom stanju čovek ne oseća ni da mu je hladno niti nešto drugo. Osoba koja je pod halucinacijama može istom brzinom da trči od Save do Karaburme - objašnjava naš sagovornik.

Na pitanje da li je moguće da je Splićanin ušao u Savu koje su šanse da je ostao živ sagovornik iz policije tvrdi:

- Kobnog dana temperatura vode bila je svega šest stepeni. I da je Supermen u pitanju mogao bi svega 10 minuta da bude živ u njoj - kaže izvor.

BONUS VIDEO: Balkanski Nostradamus – Novak neka se mane politike, neka radi to što zna najboljeSKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP