Glas Javnosti

MLADIĆ, SAV U KRVI, TRČAO VOŽDOVAČKIM NASELJEM: 'Zastao u parku, onesvestio se i pao!'

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U Ulici Radovana Simića Cige, u beogradskom naselju Medaković, u ponedeljak je naočigled brojnih prolaznika, ulicom protrčao mladić O. I. (22) koji je bio sav krvav.

Koji minut kasnije, iznemogao od bolova, zastao u obližnjem parku, a zatim se onesvestio i pao.

Kako javljaju Novosti, kipa Hitne pomoći i policija brzo su stigle, a mladiću je odmah zaustavljeno obilno krvarenje iz butine i on je odvezen u bolnicu, dok je policija, više od sat vremena, obavljala uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je O. I. prethodno došao sa nekim u sukob, ko ga je, više puta, verovatno nožem, ubo u nogu. Napadač je pobegao, a žrtva se uputila prema obližnjem parkiću.

Foto: EnvatoElements

-Svi koji žive u naselju Medaković znaju da se po našim parkićima, gde bi trebalo da se igraju deca, nažalost, skupljaju narkomani i pijanci - kaže jedna od stanarki ovog naselja za Novosti.

-Policija ovim krajem često patrolira, ali to je, očigledno, nedovoljno. Ne znamo kako da se izborimo sa narkomanima, koji se više i ne kriju, bučni su, svađaju se i tuku, a neretko, napadaju i pljačkaju prolaznike, jer im treba novac za drogu- dodaje ona.

Niko, međutim, od stanara, nije znao da kaže ko je povređeni O. I. i da li je iz tog kraja, kao ni koji je motiv napada na njega. Sumnja se, da je reč o obračunu, najverovatnije zbog droge.

Istraga će utvrditi prave motive i krivce, koje zasada, kako saznaju Novosti, ranjeni O. I. ne želi da otkrije policiji, kao ni da kaže zašto je napadnut.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR