Glas Javnosti

MLADIĆ KOJI JE VOZIO ‘MINI MORIS’ KOD HIPODROMA NIJE IMAO DOZVOLU: Ubio druga (16), dok je on u teškom stanju!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U utorak je u Požeškoj ulici, kod beogradskog Hipodroma, u saobraćajnoj nesreći poginuo dečak Uroš Zdravković (16).

Policija je utvrdila da A. A. (21), koji je prešao u suprotnu traku i sudario se s „dačijom“, pri čemu je poginuo njegov suvozač Uroš, nije imao položen vozački

Mladić A. A. (21), koji je juče teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Beogradu, u kojoj je poginuo njegov drug Uroš Zdravković (16), smešten je na intenzivnu negu i lekari se bore za njegov život.

Kako saznajemo, A. A. (21), koji je upravljajući automobilom "mini-moris" na Mostu na Adi iznenada prešao u suprotnu traku i u koga se zakucala "dačija", vozio je tuđ automobil, i to bez vozačke dozvole.

Nije polagao ispit, a kola pozajmio

-Nesreća se desila u utorak posle 15 sati. Utvrđeno je da se "mini-moris" vodi na osobu koja nije član porodice vozača, tako da se pretpostavlja da je mladić automobil pozajmio. Takođe, saobraćajci su se šokirali kada su utvrdili da A. A. nema vozačku dozvolu, tj. da nije polagao vozački ispit - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je nastradali Zdravković bio na mestu suvozača u "mini-morisu".

-Uroš i A. A. su bili drugari iz kraja. Ne zna se gde su kobnog dana išli, a kretali su se iz pravca Banovog brda ka Bulevaru vojvode Mišića. A. A. je iznenada izgubio kontrolu i prešao u suprotnu traku udario u zaštitnu ogradu, a potom je na njega naletela"dačija" udarila ga bočno . Udarac je bio baš u suvozačevu stranu, tako da je Uroš poginuo na mestu, dok je A. A. teško povređen. Ima povrede unutrašnjih organa i višestruke prelome - kaže izvor i dodaje će uzrok nesreće biti utvrđen.

-Ne isključuje se mogućnost da je A. A. vozio brzo, a pošto je neiskusan, desilo se šta se desilo - kaže sagovornik iz istrage.

Podsetimo, na istom mestu na kom se dogodio ovaj udes, pre mesec i po dana dogodila se gotovo identična nesreća, u kojoj je život izgubio Aleksandar P. (19) iz Beograda.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR