Glas Javnosti

Mladić BRUTALNO na Mirjevu prebio muškarca i ostavio ga u lokvi krvi, a onda mučki tukao i ženu, evo i zašto!(FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti/kurir.rs

U beogradskom naselju Mirijevo danas se dogodio užas! Pobesneli mladić je prvo brutalno prebio jednog čoveka, a onda i jednu ženu.

Snimci objavljeni na Instagram stanici "Moj Beograd" svedoče o brutalnosti tih napada. Na snimcima se vidi čovek oblivljen krvlju nasred ulice, a vidi se i kako napadač udara ženu.

Prema navodima svedoka objavljenim kao komentar uz snimke piše da je navodno sve počelo kada je automobilu nestalo goriva, te je vozač otišao na obližnju pumpu po benzin. Mladić - suvozač ga je čekao 45 minuta, pri čemu mu se vozač za to vreme nije javljao na telefon, što je mladića razbesnelo, pa ga je prebio i ostavio da leži na ulici u lokvi krvi.
Prema istom očevicu, kada se u sve umešala jedna žena, mladić je i nju prebio, zadavši joj više udaraca pesnicom.

Na prvi pomen policije, okrvavljeni čovek je kao oparen ustao, seo u kola i otišao, iako u rezervoaru nije imao goriva, pa je morao da vozi na "ler". Tada su očevici primetili da je u automobilu i beba. Navodno, pretučeni čovek je nedaleko od mesta incidenta udario u drugi auto, ostao 20 minuta da gleda u jednu tačku, potom popio pivo i onda se udaljio.

Policija je brzo stigla na mesto događaja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR