Glas Javnosti

MISTERIOZNO DVOSTRUKO UBISTVO U OKOLINI JAGODINE: Nevenčani par ubijen u pidžamama, SUMNJA SE DA SU POZNAVALI KRVNIKA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Krajem februara ove godine, okolinu Jagodine je šokiralo ubistvo nevenčanih supružnika koje je izgledalokao profesionalna likvidacija i koje ni danas nije razrešeno.

Sumnja se da je ubica u nedelju oko 22 sata pozvonio na vrata Svetislava i Snežane, koja je otvorio Svetislav.

 

Vitomir Milošević, komšija ubijenih, kaže da veruje da se iza zločina krije nešto krupno.

- Svetislav i ja smo godinama trenirali boks, bili smo nerazdvojni. On je počeo da se bavi biznisom, sumnjalo se da je malo zašao u sivu zonu, pa sam se distancirao od njega. Ubijen je mučki, kad se nije nadao. Očito je poznavao ubicu. Ubistvo je odrađeno profesionalno - kaže Milošević.

- Ta vrata se inače ne koriste često, a i nisu bila zaključana. Pretpostavlja se da je Milenković poznavao ubicu. Veruje se da je napadač odmah nasrnuo na njega, odgurnuo ga ka kupatilu i tu mu ispalio metak u glavu. Pretpostavlja se da je to videla Snežana, koja je bila iza supruga, pa je pokušala da pobegne u drugu prostoriju, dnevnu sobu s bilijarom. Međutim, ubica je potrčao za njom i tri puta ju je ubo nožem u leđa, jedan ubod bio je u srce - objašnjavao je ta izvor blizak istrazi i dodaje da se sumnja da su supružnici žrtve osvete, ljubomore ili nekih neraščišćenih računa.

Takođe, sumnja se da je ubica planirao zločin, jer gotovo da nije ostavio nikakve tragove.

- Nema čaure od metka, a nije pronađen ni nož kojim je ubijena Snežana - rečeno je tad.

 Svetlana Milenković, sestra ubijenog Svetislava, rekla je da se njen brat nije žalio da ima probleme.

- Ništa nije nagoveštavalo zločin. Moj zet je te večeri, dva sata pre zločina, bio kod Tise. Razgovarali su o svemu i svačemu. Tisa se nije žalio ni na šta, da mu možda neko preti, a znam da nikome ne duguje. Zatečeni smo zločinom i nema objašnjenja zašto su ubijeni - kaže Svetlana.

Komšije su ispričale da su čule da kamere u kući u vreme zločina nisu radile.

- Nameće se pitanje zašto kamere nisu bile uključene, a znam da ih je Svetislav imao u kući i oko nje. Znam da se hvalio da mu je snaha po bratu ostavila kuću i imao je para, ali očito nije pljačka u pitanju, jer pare nisu ukradene - kaže komšija.

Policija je juče okupirala čitavo Bresje. Desetine policajaca pretresalo je svaki pedalj u kući, u dvorištu, ali i u čitavoj okolini.

ođaci, prijatelji i poznanici ovog bračnog para ubeđeni su u to da su Snežana i Svetislav ubijeni upravo zbog novca.

- Njihov dvoje ne samo da su se mnogo voleli već su i sa svima iz okoline bili u korektnim odnosima. Nisu imali neprijatelja, pa ne vidimo neki lični motiv da ih neko ubije. Sve što su imali, zaradili, uložili su u svoju oazu, velelepni dom - kažu poznanici supružnika.

I Svetislav i Snežana su, prema njihovim rečima, bili dobri ljudi.

- Snežana je bila posebna osoba. Društvena, požrtvana. Ostala je uz Tisu i kada je bio u pritvoru. Verovala je da je lažno optužen, što se i na suđenju utvrđeno. Svoju energiju je usmerila u izgradnju raja u svom domu. Za 90 odsto urađenih poslova ona je zaslužna - kažu poznanici ovog para i dodaju da su skoro sve ideje za uređenje kuće i dvorišta potekle od nje, a da ih je Tisa realizovao.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR