Glas Javnosti

MISTERIOZNI MASAKR NA SV. PETKU koji je PARALISAO SRBIJU: Cela porodica LIKVIDIRANA sa 54 METKA bez jasnog motiva, UBICE do danas ostale NEPOZNATE! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jedan od najjezivijih zločina nakog kojeg je cela Srbija danima živela u strahu i neverici dogodio se na Svetu Petku 2007. godine u Spesenovićevoj ulici u Beogradu kada je do danas nepoznate ubice usmrtile Maju Gostić (20), njenog momka Željka (22) i njegove roditelje Zorana (48) i Dragicu (43) Obradović,

 

Te subote Maja je otišla kod svog momka jer je njegova porodica slavila useljenje u novi stan.

Sledećeg jutra Milija Veljković, Zoranov prijatelj, našao je njihova tela.

Obdukcija je pokazala da su žrtve ubijene iz dve vrste oružja, što ukazuje na to da su bila dvojica zločinaca. Nije bilo tragova nasilnog ulaska u stan pa se sumnja da su Obradovići bar jednog od ubica poznavali.

Zlikovac je Maji dva puta pucao u glavu, dok su tela Željka, Zorana i Dragice bila izrešetana.

Na uviđaju je nađeno 56 čaura,kao i rukavica, za koju se veruje da je pripadala ubici. Utvrđeno je da su ubijeni iz dve vrste oružja.

Policija je takođe pronašla i Zoranovu beležnicu u kojoj je uredno napisano ko mu sve i zašto duguje novac i sumnjalo se da u njoj krije motiv zločina.

Ipak, 12 godina kasnije, ubica koji je prema pisanju medija ispalio 54 metka, još nije iza rešetaka, a agoniju porodice Gostić dodatno produbljuje i to što već dugo vremena nemaju nikakvih novih saznanja o istrazi.

- Prvih godina policajci su nas zvali. Ali već godinama nema poziva. Ne znam ni da li ko radi na toj istrazi, ni da li možda ima nekih novih saznanja.

Ne mogu da verujem da ih je ubio duh, da nije za sobom ostavio nikakav trag. To mi je napojmljivo - navodi neutešna majka.

Posle zločina je čula različite priče o potencijalnom ubici.

- Moje dete nije ni mrava zgazilo i znam da nije bila meta ubice. Našla se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Takođe znam da porodica Obradović nije bila ni na kakvom lošem glasu.

Napominje da je od početka istrage sumnjala da je motiv zločina Zoranov posao sa stanovima.

- Ljudi iz kraja su pričali da su se nekoliko dana pre ubistva dvojica muškaraca, po govoru Bosanci, svađali sa Zoranovim poslovnim partnerom. Izveli su ga iz kafane i pretukli, a reagovala je i policija. Komšije su danima ispred zgradeviđali parkiran tamni automobil, u kome su sedela dvojica muškaraca. kakva je njihova uloga u zločinu nije utvrđeno - navodi Tanja.

Tanja je ubeđena da je njenu ćerku i Obradoviće ubila osoba koja ih je poznavala. A ubica kako je utvrđeno nije ušao nasilno - konstatuje majka.

Nadu joj ipak uliva kada čuje kako neki zločin bude rasvetljen posle deceniju i više te se nada da će istina kad tad izaći na videlo.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR