Glas Javnosti

MISTERIOZNE SMRTI NAKON JELENINOG UBISTVA! Preminuli prijatelji, članovi porodice, ali i oni koji su se OBRUŠILI NA MARJANOVIĆE

Hronika
Autor: Glas javnosti

Otkako je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, u okruženju Zorana Marjanovića preminulo je nekoliko osoba.

Vladimir Marjanović, Zoranov otac, preminuo je jutros u 9 časova u 68. godini od srčanog udara, potvrdio je njegov sin Zoran.

- Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku - rekao je Zoran Marjanović.

Ovo je samo poslednja u nizu smrti koje je Zoran doživeo, od kada mu je supruga ubijena.

Početkom avgusta ove godine preminula je Rada Matić, bliska prijateljica Zorana Marjanovića, a sahranjena je na lokalnom groblju kod Koceljeve.

Matićeva, koja je živela u Beču, u javnosti se pojavila nekoliko meseci posle zločina, a sama je tvrdila da se sa Marjanovićem dopisivala najpre preko Fejsbuka, a potom i preko Vajbera.

Ona je priznala da se sa Zoranom dopisivala i da joj je on slao golišave slike, kao i da joj je namera bila da sazna šta se dogodilo Jeleni.

Kako je sama govorila u intervjuima, “mislila je da su u ubistvo pevačice umešani Zoran i članovi njegove porodice”.

- Ceo život smo te želeli, nadali se dolasku tvom, nosili te u srcu svom, bila si nam svima oslonac i sve na ovom svetu. Sudbina te otrže od nas kao pticu u letu. Volimo te puno, nedostajaćeš nam večno - piše u čitulji koju je Radi dala porodica.

Za godinu dana umrla je cela porodica Jelene Marjanović

Među najbližim smrtima koje su se dogodile posle Jeleninoh ubistva su i Zorica Krsmanović, Jelenina mama.

Ona je obolela od kancera pre nego što je Jelena ubijena.

Onda je došao kobni 2. april 2016. godine, kada je Jelena nestala, a dva dana kasnije njeno telo je nađeno na nasipu u Borči.

Nesreći ove porodice nije tada bio kraj. Jelenina baka Pelagija (75) umrla je 25. maja. Od tuge za ubijenom unukom dobila je moždani udar.

Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović (53) od tada se još više pogoršalo. Njena bolest je uzela maha, pa je u septembru smeštena u bolnicu. Umrla je 4. oktobra 2016. godine u svojoj kući u Borči. Pre Jeleninog ubistva preminuo je i njen otac i stric. Preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se dogodilo iznenada. Bio je to težak udarac za Jelenu.

Od šoka je izgubila glas, počela je da peva tek posle tri godine. Ubrzo je umro i njegov brat, Jelenin stric. Ona je za njega bila posebno vezana.

Zoran: Umrlo dosta prijatelja, ali i neprijatelja

Ubrzo posle ubista Jelena Marjanović, preminuo je  jedan Zoranov blizak prijatelj.

Saša Milošević, jedan od najbližih Zoranovih saradnika i prijatelja, takođe je preminuo posle zločina.

– Frapantan je broj smrtnosti u proteklih nekoliko godina, dosta prijatelja, poznanika, pa i neprijatelja mi je preminulo. Život je ovo, ne zna se šta nosi dan, a šta noć – rekao je Zoran na vest kada mu je umrla prijateljica Rada.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR