Glas Javnosti

PET GODINA OD JELENINOG UBISTVA, SVE JE I DALJE POD VELOM MISTERIJE: Otišla na trčanje, pa pronađena mrtva, NEMA MOTIVA, NEMA ORUŽJA, NEMA UBICE!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Jelena Marjanović, pevačica koja je svoju karijeru počela u Zvezdama Granda, nestala je 2. aprila 2016. godine, pre tačno 5 godina.

Ona je, po svedočenju njenog supruga Zorana Marjanovića, otišla na trčanje duž nasipa u Crvenki i od tog momenta sve ostaje misterija.

Njeno telo pronađeno je 3. aprila u šipražju ispod nasipa, na oko kilometar od rampe odakle je krenula u džoging. Pretpostavlja se da je ubicu poznavala, kao i da je zločin isplaniran.

Od tada, pa sve do danas, ovaj slučaj je nerešen. Iako su mnogi osumnjičeni prošli pravu torturu, zvanično Jelenin ubica je i dalje nepoznanica, kao i motiv ovog zločina.

Foro: Glas javnosti/Ilustracija

Proteklih godina o ovom zločinu je izveštavano gotovo svakodnevno, od samog nestanka 2. aprila 2016, a potom i pronalska tela dan kasnije. Takođe, i dalje se ne zna ko je ubica, čime je pevačica tačno usmrćena (pominju se dva oružja, jedno nalik šipki, a drugo sa oštricom), kao i razlog egzekucije.

Na optuženičku klupu seo je njen suprug Zoran Marjanović, koji se tereti da je počinio zločin, održana su brojna ročišta, ispitivani su svedoci, na red su stigli i veštaci... Nastavak suđenja zakazan je za sledeću nedelju.

Dosadašnji tok suđenja malo je toga doneo novog. U ovom trenutku lome se koplja između veštaka telekomunikacione struke, koji je radio vremensko-prostornu analizu, koji se u ovom trenutku "svađa" čak i sa mobilnim operaterom tvrdeći da je Marjanović u kritično vreme namerno isključio mobilni telefon ili ga stavio na "avio mod".

Takođe, advokat porodice ubijene pevačice tvrdi da je glavni propust bio taj što sudsko veštačenje nije uradio isti lekar koji je radio obdukciju tela pevačice.

Odbrana Zorana Marjanovića imala je brojne primedbe na ovakav nalaz veštaka, a na sledećem suđenju, koje je zakazano za 8. april, pitanja i primedbe na nalaz veštaka trebalo bi usmeno da izloži odbrana, kao i stručni savetnik koji je angažovan.

Zoran Marjanović je u svojoj odbrani istakao da navodi optužnice nisu tačni i da nije ubio suprugu. Njihovu ćerku, koja je u vreme ubistva imala četiri godine, predložio je kao svedoka. Devojčica je na saslušanju izjavila da se kobnog dana nije odvajala od oca, a da se mama izgubila u travi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR