Glas Javnosti

MISTERIJA NESTANKA PORODICE ĐOKIĆ TRAJE DUŽE OD DVA DANA! MUP digao helikopter u potragu, kum se boji samo jednog

Hronika
Autor: Glas javnosti

Misterija nestanka porodice Đokić iz Aleksinca i dalje traje. Od juče je krenula opsežna potraga policajaca i to ne samo iz Aleksinca nego i iz Niša, a prema nezvaničnim informacijama podignut je i helikopter koji je u potrazi za automobilom marke "folksvagen pasat".

Nestanak ove porodice za sada je najveća misterija u poslednjih nekoliko godina u aleksinačkom kraju.

Ni posle 48 sati od prijave nestanka tročlane porodice Đokić, još nisu pronađeni Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija iz Aleksinca. Policija je potvrdila ovu informaciju.

Zoran Stojković, kum nestalog, rekao je da je da je u šoku i da ne zna zbog čega i kako bi cela porodica Đokić mogla da nestane.

"Od 23. marta, otišao je u invalidsku penziju, radio je od 2008. godine, kum sam njegovom bratu, krstio sam njegove bratanice. Otkako sam u penziji video bih ga dva, tri puta mesečno kad siđem u grad, da vidim kako ide posao, nikada se nije žalio, šokiran sam, bio je u Vrnjačkoj Banji pet dana, posle toga se nismo videli", rekao je on.

On tvrdi da ne postoji šansa da je Goran sa suprugom i ćerkom negde otputovao na par dana, a da se ne javlja.

"Isključeno je da negde ode da se ne javlja, išao je sa ćerkom sa porodicom za vikend, uvek se javljao. Ne znam da li je imao neki motiv da nestane. U šoku sam, apsolutno ne znam ništa, to je sve iznenađujuće za sve nas. Brinem, strahujem da im se nešto desilo, možda i ono najgore", rekao je on.

Podsetimo, porodica Đokić - Goran, Goradana i njihova ćerka Lidija, nestali su 26. septembra nekoliko minuta posle ponoći. Telefoni su im od tad nedostupni, na mreži nisu bili, a nisu se vratili ni kući. U njihovom stanu pronađena su Gordanina lična dokumenta, pa njen brat smatra da treba isključiti mogućnost da su negde otputovali. Policija intenzivno traga za njima i moli građane Srbije za pomoć - ako ste ih videli pozovite policiju.

"Ova porodica je poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim "folksvagenom pasat" crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028 - AI uputili ka Aleksincu. Policija moli gradjane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982", saopštio je MUP.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR