Glas Javnosti

Miroslav (64) iz Feketića ubijen na Karaburmi kada je potegao pištolj na policiju: Pre toga ukrao sa pumpe 4.000 dinara

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je Miroslava M. upucala sinoć u Ulici Salvadora Aljendea

Razbojnik Miroslav M. (64) iz Feketića nastradao je sinoć na Karaburmi kada je potegao pištolj na policiju.

On je sam pola sata ranije uz pretnju pištoljem opljačkao jednu pumpu u Mirijevskom bulevaru gde je uzeo oko 4.000 dinara, piše Telegraf.

U zajedničkom saopštenju MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu navodi se da su policijski službenici Policijske stanice Zvezdara sustigli sinoć oko 21.35 časova u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M. M. (64), koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru, uz upotrebu vatrenog oružja, pištolja "M 70".


Osumnjičeni tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog.

- Uviđaj su obavili dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd. Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti - navodi se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, osumnjičeni je prethodno, uz upotrebu vatrenog oružja, maskiran hirurškom maskom, od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR