Glas Javnosti

MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Jedna saobraćajna nesreća i veliki broj intervencija

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dežurni lekar beogradske Hitne pomoći rekao je da epidemijski talas korone ne jenjava, a sa subote na nedelju bilo je puno intervencija zbog kovid pacijenata.

Tokom vikenda dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bila je ukupno 131 intervencija, od čega 13 na javnim mestima.

Dogodila se jedna saobraćajna nesreća, ali bez teže povređenih i jedna tuča u kojoj su učesnici pretrpeli lakše povrede koje su im zbrinute u Urgentnom centru, rečeno je u Hitnoj pomoći. 

Ekipe Službe hitne pomoći intervenisale su nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su se žalili na različite simptome prehlade i gripa, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su se za savete lekara zbog pojačanih tegoba. 

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simptoma prehlade ili kovida

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR