Glas Javnosti

MIKA ALEKSIĆ OPLEO PO GLUMICI: Ona je velika lenčuga a evo kako je objasnio pipanje i ruke na stomaku

Hronika
Autor: Glas javnosti

Mirosalav Aleksić se nastavljajući odbranu danas bavio optužbama Jefimije Vujović i Maše Đorđević nastavljajući da iznosi niz uvreda na račun oštećenih polaznica njegove škole glume.

Aleksić je jednu od devojaka okarakterisao kao „glumica od rođenja, velika lenčuga, preterano samoljubiva, zauzimala je stav kao da je starija nego što jeste“, te da iz psihološkog izveštaja o strukturi njene ličnosti izražene su „nacističke karakteristike“.

Aleksić je ponovo čitao iskaze devojaka koje su detaljno opisivale polna uznemiravanja.



Za devojku koja je govorila da ju je Aleksić pozivao u kancelariju gde ju je neprimereno dodirivao.

 Ona je rekla da je u kancelariji sela, a da sam je ja pitao "Ko ti je rekao da sedneš, sad ustani". To nije ništa neobično, jer ja nisam dozvoljavao privatnost i komotnost u studiju. Nisu kod kuće i nema razloga da sede pored mene. Pitao sam je "zašto stojiš tako pogrbljeno, a potom sam je stavio ruke na stomak i leđa, dodao je optuženi profesor glume.

Ipak je J. kao i ostale, kategorija oštećenih, ali kategorija glumica - naučen tekst, interpretacija ubedljiva, to se vidi po konstrukciji", rekao je, a zatim spomenuo imena više devojaka koja nisu u optužnici, u kontekstu da su učestvovale u širenju glasina čime se, kako Aleksić tvrdi, pravi ozbiljan i tragičan slučaj, izjavio je Aleksić  koji je delove optužnice okarakterisao kao apsurd, u kom lažu, izmišljaju i sve smeštaju u "iste vode".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR