Glas Javnosti

MIKA ALEKSIĆ IZNOSI ODBRANU: Te devojke su bolje glumice u životu nego u profesiji!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole danas je počelo suđenje u Višem sudu u Beogradu.

Aleksić osporava sve navode i sve tačke optužnice. Naveo je da je optužnica avetinjska greška satkana od neistina i uklopljena u predrasude, da je pristrasna i netačna, oslonjena na bezrezervno verovanje iskazima navodno oštećenih.

 Ona polazi od zadatog cilja da je Mika Aleksić kriv. Izmišlja se činjenično stanje. U njoj su prepisani delovi citata iz štampe - kazao je Aleksić.
20220202_091813_b 

Dodao je da o optužnici moze da govori na jedan način kao o grešci. Ona je satkana od nekoliko neistina kazao je Aleksić. Dotakao se toga kako su oštećene govorile da im je on kao drugi otac, a da tokom istrage niko nije pitao sta to znači da im je on kao otac bio.

Znam ja ko su te devojke, ja sam ih birao. Kada je došlo do problema i u  njihovu zaštitu su stali njihovo očevi, a svaka od ovih devojka je imala prethodno problem sa ocem i porodicom izuzev jedne devojke od njih sedam. One su bolje glumice u životu nego u profesiji - kazao je Aleksić.

Podsetimo, Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke. Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru.

BONUS VIDEO: Zavetni san heroja i prijatelja

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR