Glas Javnosti

MIKA ALEKSIĆ I BRANISLAV LEČIĆ osumnjičeni su za ZLOSTAVLJANJE, a sada su isplivala imena još tri filmska moćnika koji bi mogli biti OPTUŽENI!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Poslednjih par meseci javnost su uzdrmali slučajevi Miroslava Mike Aleksića i Branislava Lečića, ali oni po svemu sudeći nisu jedini.

Građani bi bili šokirani kada bi saznali imena moćnika koji haraju Srbijom zloupotrebljavajući svoj položaj u društvu i sek*ualno zlostavljajući mlade saradnice.

ZAVET ĆUTANJA

- Kompletna industrija zna da se ovo dešava, ali niko nije dovoljno hrabar da prijavi nasilnike, posebno što su neki povezani s tajkunima, pa se žene plaše odmazde. Najviše pritužbi ima za trojicu iz filmske industrije koji su rado viđeni gosti po TV emisijama i redovno podržavaju glumice Danijelu Štajnfeld i Milenu Radulović kako bi stvorili lažnu sliku o sebi. Njima se neće stati na put ako te žene ne progovore - prenosi Objektiv reči svog izvora koji nije želeo da otkiva identitet.

 

- U tom trenutku snimao se film koji je postao neviđeno popularan, a njoj je to bila tek druga uloga u životu. Pošto je privlačna, bila je scena u kojoj je trebalo da se skine i odglumi orgazam s partnerom. Pre nego što se snimala scena, on je nju pozvao u kancelariju i tražio je od nje da mu pokaže kako će to da izgleda. Krenuo je da je pipa i tražio od nje da se skine gola i spava s njim tu na stolu - kaže sagovornik Objektiva i dodaje da se glumica jedva izvukla.

 

- Njoj je bilo neprijatno, htela je da pobegne odatle, ali joj on nije dozvoljavao. Zapretio joj je da će joj zauvek zatvoriti vrata filmske industrije i da nigde više neće moći da glumi. Postao je nasilan,
gurnuo ju je ka stolu i krenuo da je skida, ona je počela da plače i nekako se u tom trenutku otrgla od njega i pobegla. Kad mi je ispričala šta se desilo, nisam mogao da verujem. Posle sam posmatrao njegovo ponašanje, on je delovao kao da je sve u najboljem redu, pa sam pomislio da je to možda i izmislila - dodaje sagovornik.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP