Glas Javnosti

MIHAJLU MAKSIMOVIĆU UKINUT KUĆNI PRITVOR: Najpoznatiji ESTRADNI MAKRO napisao knjigu koja će OTKRITI mnoge TAJNE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Najpoznatiji estradni makro, Mihajlo Maksimović, za kog su navodno radile starlete, rijaliti učesnice i uspešne žene različitih profesija, odlukom Višeg suda u Beogradu juče je pušten iz pritvora.

Maksimoviću je u četvrtak skinuta nanogica koju je nosio skoro godinu dana, potvrdili su Tanjugu njegovi branioci Nemanja Govedarica i Dejan Dobrosavljević.

Ovu odluku je donelo krivično vanraspravno veće Višeg suda na predlog odbrane, pošto je i Više tužilaštvo dalo saglasnost.

Maksimoviću i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću u novembru treba da počne suđenje ispočetka zbog promene u sastavu sudskog veća.

Inače, Maksimović je u proteklom periodu napisao knjigu "Mnoga lica Marije Magdalene", koja izlazi krajem meseca.

U knjizi pripoveda upravo o prostituisanju devojaka i poslu za koji je optužen.

Knjiga će, prema njegovim rečima, otkriti mnoge strogo čuvane tajne posla kojim se bavio. 

- Roman koji sam napisao i čiji se izlazak očekuje uskoro je istinita priča o devojkama koje su se bavile prostitucijom i koje su radile za mene. To je tek prva knjiga, odnosno prvi deo serijala koji nosi naziv "Javna tajna" - potvrdio je tada Maksimović.

Prema saznanjima Tanjuga, Maksimović je na pripremnom ročištu u avgustu priznao da je posredovao u prostituciji, ali je negirao da su devojke na to bile primorane, odbacujući optužbe za “trgovinu ljudima”, kojima se tereti da ih je primoravao da redovno idu na lekarske preglede, treniraju i idu na seanse kod lajfkouč trenera, prenose Novosti. 

 

Devojke su prema njegovom ranijem iskazu zarađivale i do 10.000 evra mesečno, a njemu su davale 30 odsto zarade, dok su za sebe zadržavale 70 odsto.

Prema optužnici, Maksimović i Milenković se terete da su od novembra 2015. do januara 2019. na različitim lokacijama učestvovali u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njih i klijenata. Maksimović je organizovao profesionalno fotografisanje tih žena radi prezentacije klijentima, ugovarao vreme, mesto i iznos novca za pružene seksualne usluge, organizovao prevoz devojaka do klijenata i nazad do stanova u kojima su živele i od njih uzimao 30 procenata zarade.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR