Glas Javnosti

Mihajlo (26) koji je poginuo u Bulevaru rodom je iz Čačka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pešak Mihajlo L. (26) iz Čačka poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na njega i devojku V. L. (24) naleteo "audi A3" kojim je upravljao M. N. (23)

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21 sat u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu teške povrede, u vidu preloma, zadobila je devojka V. L. ali i vozač audija M.N., koji je noćas, kako je Kurir rano jutros već pisao, priveden i zadržan u policiji.

Vozač automobila nakon nesreće i ukazane pomoći priveden je i zadržan u policijskoj stanici 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog sumnje da je počinio Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač automobila tokom preticanja vozila, koje se kretalo ispred njega, izgubio kontrolu nad vozilom.

- Automobil se kretao Bulevarom kralja Aleksandra ka Ustaničkoj ulici. Neposredno pre jezive tragedije on je preticao vozilo koje se kretalo ispred njega. Pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom i kada je pokušao da se vrati u svoju traku pokupio je mladića i devojku na pešačkom - kaže izvor iz istrage.

On dodaje da je nakon udarca u pešake "audi" izleteo van ulice, udario u parkirani automobil ali u stubiće i zid pored puta. Mihajlo je nastradao na mestu nezgode. Očevici kažu i da je mladić koji je vozio "audi" nakon nesreće bio potpuno van sebe.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR