Glas Javnosti

MEŠTANI SELA DRUŽETIĆ KOD KOCELJEVE U STRAHU: Pojavili se novi detalji MISTERIOZNE SMRTI ŽENE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Meštani Družetića kod Koceljeve žive u strahu nakon što je u njihovom ataru pronađen leš žene.

Telo žene starosti između 30 i 40 godina pronađeno je sa omčom oko vrata u poodmakloj fazi raspadanja u utorak u ataru sela.

Kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je telo doneto i obešeno o drvo u šumarku, 100 metara od seoske zadruge. Leš su pronašli lovački psi kada ih je vlasnik vodio na istrčavanje. Kako navodi izvor iz istrage, prvi nalazi su pokazali da je nesrećna žena, po zasad ne utvrđenim okolnostima, izdahnula pre gotovo tri meseca.


Jedan o meštana ovog mačvanskog sela navodi da je njegov komšija zatekao stravičan prizor u šumi, kada su se njegovi psi uznemirili.

– Znate, to su lovački kerovi koji imaju jako izoštren njuh. U jednom trenutku krenuli su drugim putem od onog kojim idu svaki dan, a moj komšija je pošao za njima kada je čuo njihov lavež. Odmah je video leš žene koji je bio obešen o drvo. Čovek se toliko šokirao, da je uspeo samo da pozove policiju. Mi smo mirno selo, nikada ništa slično nije zabeleženo kod nas – kazao je meštanin, koji je insistirao na anonimnosti.

Nakon što se vratio u selo vlasnik psa je ispričao ženi šta je zatekao u šumi, a potom su se meštani uputili na mesto na kome je pronađen leš. Kako navodi meštanka Jovanka S, leš nesrećne žene će pamtiti dok je živa.

youtube

– Bio joj je rasporen i stomak, videla sam joj creva. Čitavo selo se trese, verujte. Plašimo se da izađemo na ulicu, sve ovo je jedna velika misterija za nas – priča meštanka.

Kako navodi izvor blizak istrazi, pretpostavlja se da nesrećna žena nije iz Družetića, jer u ovom selu niko nije prijavio nestanak.

– Slučaj je prijavljen oko 17 časova u utorak. Budući da je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, sumnja se da ga je neko doneo u ovo selo. Pretpostavlja se da je to učinilo više osoba. Ovakve indicije potvrđuju i to što meštani baš u taj deo sela dovode stoku.

Da se kojim slučajem žena obesila baš na tom mestu, životinje bi odavno nanjušile leš. Pred nama je vrlo teška istraga, ali DNK test bi trebalo da otkrije identit – navodi izvor.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR