Glas Javnosti

MESEC DANA OD UBISTVA STUDENTKINJE NA ZVEZDARI: Potraga za osumnjičenim Albancem i dalje traje

Hronika
Autor: Glas javnosti/Blic

Telo Ivane Krivokapić pronađeno je pre mesec dana, 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a osumnjičeni za ovaj zločin je njen momak Jetmir Gočaj.

Za njim je raspisana međunarodna poternica, ali ga policija u Crnoj Gori nije zatekla na adresi na kojoj je prijavljen.

Dan pre ubistva Ivane u stanu na Zvezdari, osumnjičeni Jetmir čekao ju je na poslu, u kafiću gde je radila da završi smenu, nakon čega su otišli zajedno.

On je bio u Beogradu dan pre zločina, a sumnja se da ju je golim rukama ubio, piše Blic.

Kako se sumnja, on je posle zločina otišao u Crnu Goru, a kako tvrde meštani Gusjana, Jetmir je ubrzo nakon što je čuo da je raspisana poternica, napustio i Crnu Goru.

- Jetmir je, najverovatnije, pobegao na Kosmet - tvrde izvori bliski istražiteljima, što je i pre raspisivanja crvene Interpolove poternice za njim nagovestio je izvor Novosti iz Gusinja.


- Njegova majka je iz Peći. On tamo ima ujake, prilično brojnu rodbinu. Računa na to da ga tamošnja policija neće tražiti i da će tu biti siguran neko vreme. Mogao je iz Vusanja lako da ode i u Albaniju, jer dobro poznaje teren i za njega nema tajni kada je reč o putevima ka ove dve teritorije. Sada se spekuliše da bi sa falsifikovanim ispravama mogao da se domogne Amerike, gde, kao i mnogi odavde, takođe ima rodbinu.

Kako se sumnja, njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je on ubica. Osumnjičeni mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.



Kako bi otklonio sumnju, na društvenim mrežama se opraštao od Ivane i objavljivao zajedničke fotografije.

"Nedostaju mi naši dani kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem", samo je jedna od poruka koju je javno podelio na Instagramu.

Ubrzo nakon što je tužilaštvo zvanično saopštilo da je on osumnjičen, obrisao je sve fotografije sa Ivanom.

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.






SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR