Glas Javnosti

MATEJ PERIŠ VIĐEN U MINHENU?! Manekenka objavom podigla sve na noge: Bio je na bankomatu, dečko je PRESLIKAN (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jedna manekenka iz Hrvatske objavila je da je Mateja navodno videla u Minhenu i pozvala sve da joj pojasne jedan detalj o njemu.

Ona je izazvala buru na društvenim mrežama posle objave na Instagramu da je u Minhenu u Nemačkoj videla mladića koji je, kako je napisala, "isti kao on", javila se  redakciji Kurira i otkrila šta se dešavalo u tom trenutku i kako je reagovala.

Manekenka je rekla da je u tom trenutku šetala svoju bebu sa majkom, kada je na ulici ugledala muškaraca koji je "preslikan" Matej.

 Moja mama koja je šetala moju bebu sa mnom je htela u momentu da mu priđe, ali ja to nisam dozvolila. Bilo mi je glupo, ona je htela da ga slika, ali nisam ja dozvolila. Dečko je bio malo pogubljen i vidim da je skontao da mi pričamo na našem - kaže ovaj internacionalni model i dodaje:

 Samo želim da vidim po fizičkom opisu da li je to on jer po licu i visini odgovara opisu. Dečko je preslikan - kaže ona.
manekenka periš 

Hrvatska manekenka dalje u svojoj objavi otkriva šta je taj muškarac za kog misli da je Periš radio u trenutku kada ga je videla, još jednom naglašavajući da je isti kao Matej Periš.

 Skontala sam da je isti kada je stajao ispred bivšeg restorana "Opatija" i dizao novac sa bankomata.

Ona je potom istakla da će to sve "svakako prijaviti policiji".

Ja ću svakako da prijavim policiji, na inicijativu moje mame koja je sa mnom šetala bebu u tom momentu. Ona me je naterala da prijavim sve to govoreći mi "Ne daj Bože da se tebi tako nešto desi, svaka informacija bi bila od koristi", rekla je ona.

BONUS VIDEO: Surova životna ispovest devojke sa albinizmom i priča o ljudima koji “nisu po standardima”

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR