Glas Javnosti

MASOVNA TUČA U LESKOVCU! Tražili su mladića, radila bejzbol palica, nastao opšti metež i haos

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nešto pre ponoći u Ulici Babičkog odreda, nedaleko od centra Leskovca dogodila se masovna tuča prilikom koje je šestorica muškaraca razlupala i jedan automobil.

Zamislite šestoro muškaraca kako se makljaju pored polomljenog automobila, a sa strane izašao narod i samo posmatra, dok iz daljine čuješ zavijanje sirena – započinje priču starija žena iz ove ulice, svedok događaja.

Sve je počelo negde oko 23.30 sati kada su huligani ušli u ovu ulicu i na samom njenom početku se od komšija, koji su se zatekli, raspitivali se za kuću mladića koji je nekada bio član profesionalnog obezbeđenja, a sada drži teretanu u Leskovcu, piše Telegraf.rs.

– Nešto pre 24 sata sam gledala seriju na televiziji i čula najpre neku tupu lupnjavu i lomljenje stakla. Istrčala sam napolje i videla polomljena stakla na crnom komšijskom automobilu i videla kako taj automobil jedan od one petorice udara bejzbol palicom, a drugi ga šutira – priča za medije ova žena.

U tom momentu iz kuće je istrčao mladi vlasnik automobila, za njim njegov ujak iz kuće pored. Vandali su se, kako objašnjava, “batalili” dalje lomljave i već odmakli dve do tri kuće dalje.

Komšija je ih pozvao pitajući šta su to i zašto uradili, a četvorica od petorice su se vratila, počela da ga psuju i nasrnuli na njega. Umešao se i njegov ujak. Tada je nastala opšta tuča. Ne zna se ko je koga udarao, ali sam videla da su napadači na kraju pobegli. Pobegli bi oni i pre, ali im je jedan vozač preprečio put – priča žena koja kaže da je celu noć provela budna od straha.

Vlasnik automobila je kasnije završio u Urgentnom centru jer je dobio povrede po licu i telu, a kasnije je dao izjavu u policiji.

Ceo događaj potvrđen je medijima i u leskovačkoj poliicji i rečeno je da je u toku saslušanje. Međutim, rođaci vlasnika automobila tvrde da je danas do 12 sati uhvaćen samo jedan od huligana, koji, kako procenjuju i druge komšije, umaju od 27 do 33 godine.

Komšije još tvrde da su u toj ulici oštećena još dva automobila, jedan na početku, drugi na kraju ulice, i da su, navodno vlasnici tih automobila koletaralna šteta. U svakom slučaju napadači su bili u alkoholisanom stanju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR