Glas Javnosti

MALOLETNIKU ODREĐEN PRITVOR ZBOG OTMICE: Namamili mladića, vezali i spakovali u gepek, pa tražili 200.000 evra za otkup

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

U novosadskom Višem sudu nočas je po hitnom postupku saslušan sedamnaestogodišnjak, koji se tereti za krivično delo otmice osamnaestogodišnjaka iz Sremske Kamenice.

- Maloletniku od 17 godina zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo otmica, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, zbog osobitih okolnosti koji ukazuju da bi mogao u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivicno delo i zbog nacina izvrsenja i težine krivicnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti - kaže Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu.


Ostali osumnjičeni Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) biće saslušani sutra.

Podsetimo, juče su kod novosadske gradske deponije u naselju Klisa, nešto pre 12 časova, nakon potere od strane policije, uhapšeni otmičari koji su namamili i oteli mladića, vezali i spakovali u gepek. Oni su tražili 200.000 evra roditeljima za otkup.

Otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića, iz Sremske Кamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR