Glas Javnosti

Mali Senta stigao u Palatu pravde

Hronika
Autor: Glas javnosti

Načelnik Odeljenja za suzbijanje droga Slobodan Milenković stigao je danas u Palatu pravde, gde u 10.30 sati treba da, u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, obavi razgovor u svojstvu građanina.

Milenković je u Palatu pravde stigao u pratnji kolege.

Ovo je treći put da Milenković dolazi na razgovor u tužilaštvo, jer je prvi put rekao da ne želi da odgovara na pitanja bez prisustva advokata, zbog čega je razgovor odložen, dok je prethodne nedelje odgovorio na pitanja na koja je mogao bez odobrenja nadređenih.

U međuvremenu tužilaštvu je dostavljena odluka ministara unutrašnjih poslova Aleksandara Vulina, kojom se Milenković oslobađa čuvanja tajnosti podataka za potrebe davanja iskaza pred tužilaštvom.

Tužilaštvo je ranije obavestilo javnost da je Milenković pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnost - prenose novosti.rs.

Povodom tih navoda Više javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.
Tužilaštvo je tada istaklo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR