Glas Javnosti

Makro Maksimović: Devojke se nisu žalile kad su na Sejšelima zarađivale 5.000 evra

Hronika
Autor: Glas javnosti

Suđenje Mihailu Maksimoviću (38), najpoznatijem estradnom makrou, održano je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu, pri kom je optuženi za organizovanje elitne prostitucije skoro dva sata detaljno iznosio svoju odbranu.

On je u iznošenju svoje odrane do detalja ispričao kako je upoznao devojke koje su radile za njega, rekavši da je na isti način funkcionisao i 2015. godine, kada je takođe osuđivan zbog podvođenja. Naveo je kako ni jedna od njih nije bila ni na šta prisiljena, da je svaka bila upoznata sa načinom rada. Takođe, svoj biznis objasnio je kao postojanje određene firme po ugledu na mnoge svetske, pri čemu se zarada između njega i devojaka delila tako da je njemu ostajalo 30 posto, dok je devojka za svoju uslugu dobijala po 70 posto. Sve devojke su imale pravo na ličnog trenera u teretani, redovne ginekološke preglede, psiho terapije, ali kako je Maksimović naveo, mogle i same sebi sve to da organizuju. Pravila su bila jasna - da niko nikog ne laze.

On je izneo detalje da su devojke tokom bavljenja svog posla u kome je posrednik Maksimović, na petodnevnom poslovnom putu na Sejšelima zaradile 5.000 eura, pojedinačno. Dodao je još da im tada “ništa nije smetalo”, kao i da ni jedna od njih tada nije imala zamerku za njegov odnos prema njima.

Pored prvooptuženog Mihaila, na optuženičkoj klupi našao se i njegov brat Dušan Milenković, kome se na teret stavlja samo jedno krivično delo, posredovanje u vršenju prostitucije.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR