Glas Javnosti

MAJKA UŽIVO PREKO INSTAGRAMA GLEDALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Jezivi detalji KOBNOG SUDARA na putu NOVI PAZAR- RAŠKA! Sin zapomagao 'GOTOV SAM! MRTAV SAM!'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Saobraćajna nesreća dogodila se drugog maja malo pre ponoći na magistralnom putu Novi Pazar - Raška. U saobraćajnoj nesreći nalazilo se petoro mladih. Dečak Stevan P. (17) u tom kobnom momentu snimao je "lajv" na Instagramu, a njegova majka iz Beograda izbezumljeno je "pratila" nesreću.

Pet osoba teško je povređeno u saobraćajnoj nesreći, a kako majka jednog od povređenih Jelena P, govori za naš portal tada je bio mislimanski praznik Ramazan te je njen sin iz Beograda otišao sa drugaricama koje imaju stan u Novom Pazaru na Ramazan jer kako kažu tada najviše omladine ima u gradu.

"Njih troje otišli su na kafu u hotel "Oksa" i upoznali momke iz tog grada koji su ih pitali da se provozaju kroz grad. Oni su krenili sa dva auta marke "audi" u kom su nastradali i autom marke "pasat" u kome je jedan vozač bio sam" počinje majka Jelena.

Krenuli neosvetljenim putem

Momci i devojke krenuli su neosvetljenim magistralnim putem i puštali muziku i kako majka ističe preticali se, a svi su bili vozači početnici, a kada je iz suprotnog smera naišao automobil marke "bmw"  direkto su se sudarili.

Kako ističe momci koji su se nalazili u "pasatu" su otišli i nisu se vratili da proveri šta se dešava.

U toku vožnje Stevan P. snimao je "lajv" na Instagramu, te je njegova majka od kuće, iz Beograda uživo gledala snimak i čula kobne vriske i prasak.

"Moj sin je snimao lajv i ja sam uveče legla i ušla da pogledam i na snimku videla samo farove iz suprotnog smera i čula vrisak i prasak i samo sam videla crno, telefon je pao neposrednog pored mog Stevana i sve se čulo. U prvom momentu čula sam sudar, zatim tišinu,  a onda sam čula kako moj sin zapomaže i govori Gotov sam! Mrtav sam! Vadite me odavde!, i tada sam se onesvestila", rekla je Jelena za naš portal. 

 

Kako potrešena majka priča sa suprugom krenula je ka Novom Pazaru i otišla da vidi svog sina Stevana, koji se tada nalazio u novopazarskoj Opštoj bolnici, kao i ostali koji su povređeni u nesreći.

Dok se ova drama odvijala, telefon je sve vreme snimao.

 

Kako majka ističe "Povređeni mladić koji je naišao iz suprotnog smera je srećom vatrogasac Marko Janković (32)  koji je krvav izašao iz svog auta marke "bmw" i uspeo da izvadi mog sina i ostale iz smrskanog auta, njemu je povređen nos i ruka, ali je ipak bio pribran i srećom uspeo da pomogne da se deca izavde iz auta, zahvalna sam mu do neba. Jako sam mu zahvalna, on je dao sve od sebe, uspeo je da izvuče mog sina kome je noga bila zaglavljena, da njega nije bilo, ja ne znam šta bi se desilo. Ovaj čovek je heroj. Bio je uz mene i supruga sve vreme."

Kako je krenula da se pravi kolona vozila i dok nisu došla kola Hitne pomoći jedna žena iz kolone je medicinska sestra koja je izašla i pomogla i kako majka ističe "Ukazala im je prvu pomoć, zaustavila je krvarenje svima i njoj sam jako zahvalna." 

"Devojke koje su sele na zadnjem sedištu teško su povređene, jedna ima prelom kičme, udarila je glavom u tablu, polomljene su joj noge i prsti, te se nalazi na Ortopediji na Banjici",  rekla nam je majka i dodala da je Stevanu polomljen nos, ušivena glava kao i da ima nagnječenje ligamenata.

Uviđaj je idalje u toku.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR