Glas Javnosti

MAJKA TRANSVESTITA UBICE ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE SVOG SINA: 'Mnogo se ugojio u zatvoru, PAO JE U DEPRESIJU'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ubistvo studenta Marka Radovića od strane transvestita Gorana Abdulova 2018. godine uznemirilo je celu Srbiju. Danas, tri godine kasnije, Dragica Abdulov, Goranova majka zabrinuta je za zdarvlje svog sina.

Majka Abdiulova kaže da se njen sin za ove tri godine ugojio u zatvoru i ugrozio svoje zdravlje: 

- Brinem se za Gorana jer se mnogo ugojio za ove tri godine u pritvoru. Zbog debljine je čak imao anginozni bol, stisne ga dijafragma. Zadnjica i stomak su mu baš veliki. U depresiji je zbog svega, a ne kreće se - rekla je Dragica.

Goran Abdulov je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Radovića. Uhapšen je 10 sati posle zločina i od tada je u pritvoru. Abdulov je priznao zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli. On godinama prima hormonsku terapiju radi promene pola, a najveća želja mu je da dobije nova dokumenta sa ženskim imenom. Uoči današnjeg suđenja Dragica je ukazala na Goranove zdravstvene probleme.

- Nije još dobio dokumenta sa ženskim imenom iako je dobio dozvolu, ali to je procedura. Takođe mu je odobrena i operacija, ali još ne znamotačan datum. Sada se nalazi sa osmoro u sobi i nema nikakvih problema, ali sam jako zabrinuta za njegovo zdravlje. Ugojio se mnogo jer leži već tri godine. Nije to mali period. U depresiji je i ne kreće se - kaže Dragica, i dodaje:

 NE PROPUSTITE


- Od debljine je čak dobio anginozni bol. Ima tipičnu žensku građu i ima uzan struk. Sada ima veliku zadnjicu i veliki stomak, a sve bi se to manje videlo da ima šire kukove. Pod terapijom je već pet godina, dug je to period. Rekao mi je: ,,Mama, da sam se operisao, ne bih ovo uradio" - kaže majka optuženog za ubistvo studenta iz BiH.

Na prethodnim suđenjima čitane su poruke koje je uglavnom Abdulov slao Radoviću tri meseca pre ubistva. Optuženi se u Višem sudu u Beogradu pravdao da je nož potegao u samoodbrani. Tvrdio je da je Marko bio navodno nasilan prema njemu posle raskida.

Markovo krvavo i iskasapljeno telo nađeno je samo u majici i donjem vešu, a preminuo je nasred ulice.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR