Glas Javnosti

LJUBAV SA TRAGIČNIM KRAJEM: Komšinica otkriva DETALJE o partnerima koji su se međusobno IZBOLI!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Još nije poznato kako je došlo do krvavog obračuna između Slobodana B. (45) i Svetlane S. (42) iz Novog Sada, a oboje su u bolnici u teškom stanju. Njihova komšinica otkrila je detalje veze pre nego je usledila tragedija.

U novosadskom naselju Adice, u ulici Branka Ćopića, nožem su se izboli Slobodan B. (45) i Svetlana S. (42). 

Nezvanično se pretpostavlja da su se posvađali, a zatim i međusobno izboli oštrim predmetima. Da li je baš tako bilo, biće poznato tek kada su od njih budu mogle uzeti izjave.

- Sve se dogodilo bez svedoka, u stanu u kojem živi žena. Ona, inače, sama živi od kada je došla iz Subotice. Govorila mi je da nema nikoga od rodbine. Zadnjih nekoliko meseci primetila sam da joj dolazi neki muškarac, ali s obzirom da vozi taksi, u početku sam mislila da se tako znaju. Međutim, druge komšije kažu, da je često ostajao kod nje, da je spavao i da su bili u nekoj "čudnoj" vezi. On, navodno, ima decu, a ona je sam - kaže komšinica za "Kurir".

U nedelju ujutro, jedan komšija je čuo žustru raspravu iz stana žene.

- Nisam hteo da zvonim na vratima, već sam pozvao policiju, koja je odmah došla. Nakon policije video sam da je došla i hitna pomoć i da su ih odneli. Zašto su to uradili ne mogu ni da prepostavim. Nju znam kao komšinicu "dobar dan...", eto toliko - kaže komšija iz ulaza zgrade za pomenuti portal.

Nakon što su preveženi u Urgentni centar KCV, žena je primljena u teškom stanju sa znacima hemoragijskog šoka, usled teških ubodnih rana u stomaku.

- Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i urgentnog hirurškog zahvata, pacijentkinja je postoperativno smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV, gde se nastavlja intenzivno konzervativno lečenje - rekao je Siniša Knežević, portparol KCV.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR