Glas Javnosti

LEKAR BATINAŠ TOLIKO TUKAO ŽENU DA JE MORALA I NA OPERACIJU: Polomio joj četiri rebra i lakat!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Telegraf

I. O. (42) supruga hirurga sa VMA Nikole Ostojića (48), osumnjičenog da ju je brutalno tukao 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu naočigled troje maloletne dece operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica gore navedenog zlostavljanja.

"Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja", kaže sagovornik.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu. Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.


O slučaju hirurga koji je osumnjičen oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

"Uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede.

 Osumničeni se branio ćutanjem", saopštili su iz tužilaštva.

On je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR