Glas Javnosti

Lečić objavio EROTSKU PREPISKU sa Hristinom Stojiljković 'Lukavo i bezobrazno, baš tako mi se sviđa', ona mu ŠOKIRANO uzvratila 'Spreman je na sve' (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon optužbi TV voditeljke Hristine Stojiljković da je i ona bila "na meti" Branislava Lečića, oglasio se i glumac koji je odlučio da prikaže celu istinu njihove komunikacije.

Glumac Branislav Lečić, kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld javno optužila za silovanje, objavio je svoju verziju prepiske sa TV voditeljkom Hristinom Stojiljković, implicirajući da je ona namerno izbrisala nekoliko poruka kako bi se ostavio utisak da je on seksualni manijak.

A evo kako ta prepiska izgleda, kako je Lečić napisao na Tviteru, "pravo sa mog telefona" o porukama koje je objavila Hristina Stojiljković.

Prepiska je izazvala salve komentara, mnogi su podržali glumca jer se u pojedinim delovim jasno vidi da su poruke voditeljke obrisane, ali bilo je i onih koji su smatrali da se Lečić ovim potezom samo još više "ukopao" kako su pisali pratioci na društvenoj mreži "Tviter".

 

Hristina se odmah nakon ovoga oglasila na svom profilu na ovoj društvenoj mreži i napisala:

"Ahahahahaha pa ovaj čovek je spreman na sve."

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR