Glas Javnosti

LAŽNI HIRURG SAVA NESTAO ZAJEDNO SA SVOJOM MAJKOM: Prodali kuću u Batajnici, niko ne zna GDE SU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Lažni hirurg a zapravo maser Sava Knežević koji je predstavljajući se kao estetski hirurg unakazio više pacijenata, posle puštanja iz pritvora nestao je iz Beograda zajedno sa svojom majkom koja mu je bila saučesnik.

Knežević i njegova majka, cvećarka Danijela koja mu je pomagala u unakažavanju mladića i devojaka glumeći čas medicinsku sestru čas doktorku Nelu, odselili su se ubrzo nakon što su pušteni iz pritvora i za sada nije poznato gde se nalaze, prenosi Informer.

Porodičnu kuću su napustili i kad se u javnosti pročulo za njihovu strašnu prevaru. Tada su se danima krili u kući Danijelinog brata u Putincima nadomak Rume, međutim, prema savetu svog advokata vratili su se u Batajnicu, gde su dočekali hapšenje.

Prethodno su na specijalizovanim sajtovima za prodaju nekretnina oglasili prodaju kuće koju su procenili na 120.000 evra.

Sava je sa majkom Danijelom uhapšen 24. maja, posle mesec dana skrivanja, a tada im je sudija na predlog tužioca odredio pritvor od 30 dana kako ne bi ometali postupak i uticali na svedoke. Pušteni su iz pritvora 25. juna. Njima preti deset godina zatvora jer su se u poslednjih pet godina lažno predstavljali kao plastični hirurzi i osakatili više desetina ljudi iz Srbije i inostranstva.

Iako je Sava Knežević bio prvi nadrilekar za koga je javnost u Srbiji čula, brzo se saznalo da, nažalost, nije jedini. Ubrzo nakon njega uhapšena je i Olgica Markanović a protiv još desetak nadrilekara podnete su krivične prijave.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR