Glas Javnosti

Lančani sudar kod Doljevca

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Reno" i "fijat" su se kretali u istoj saobraćajnoj traci, a "opel" je išao iz suprotnog smera. Troje povređenih, svi prevezeni u UKC Niš

"Reno senik" leskovačke registracije, "fijat 500 l" beogradskih tablica i "opel astra" leskovačkih registarskih oznaka sudarili su se jutros oko 8.00 časova kod mesta Malošište u opštini Doljevac, a tri osobe su povređene u udesu.


"Reno" i "fijat" su se kretali u istoj saobraćajnoj traci, a "opel" je išao iz suprotnog smera. Troje povređenih je prevezeno u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu gde im je ukazana pomoć.

- Nakon urađene hitne dijagnostike po trauma protokolu utvrđeno je da D.S. (39) ima prelom grudne kosti i nakon pregleda grudnog hirurga, upućen na eho srca i dalju kardiološku dijagnostiku. U.M. (21) konstatovan prelom leve podlaktice, urađena je ortopedska repozicija. Upućen je na dalji pregled kod abdominalnog hirurga i zbog hematoma u preponskoj regiji, ostavljen radi dalje opservacije i lečenja. D.J. (20), nakon urađene kompletne dijagnostike, pušten je na dalje kućno lečenje - kažu u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. Piše 24sedam.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR