Glas Javnosti

LAĆINO TELO BIĆE DOPREMLJENO U NEDELJU U SRBIJU! Ovo su novi detalji smrti sina Marine Tucaković: U istragu se uključio INTERPOL

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas, a sada su otkriveni novi detalji smrti poznatog tekstopisca.

Naime, kako Kurir nezvanično saznaje u Ministarstvu spoljnih poslova, prijatelj sa kojim je Milan Radulović Laća bio na putovanju u Izraelu, pre tri dana je prijavio njegov nestanak, a s obzirom da se radi o stranom državljaninu, u istragu se uključio i Interpol, koji je danas obavestio ministarstvo da je Laćino telo pronađeno na ulici i da će biti dopremljeno u nedelju u Srbiju.

Inače, Laća je trebalo da se vrati u Beograd iz Izraela juče na svetog Nikolu, takav je bio plan i nikom se nije javljao danima. Posle posete 12. decembra biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti gubi mu se svaki trag.

Podsetimo, Laćin život obeležila su dve velike tragedije tragedije, smrt majke Marine Tucaković i brata Miloša, koji je preminuo 2008. godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR