Glas Javnosti

KUPIO KOŠULJU ZA MOMAČKO VEČE I OTIŠAO U SMRT! Potresni detalji o stradanju Lazara koji je pao sa Petrovaradinske tvrđave! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Rođaci Lazara Đ. (30) iz Paraćina koji je nastradao u subotu ujutru nakon proslave momačke večeri kada je pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu opraštaju se od njega i žale za njegovom mladošću koja je prerano ugašena.

Podsetimo, do tragedije je došlo u nedelju oko pet sati ujutru kada je nastardali bio u društvu prijatelja koji su prethodno bili na proslavi. Sumnja se da je do nesreće došlo kada je Lazar stao na rub bedema novosadske tvrđave i izvadio telefon kako bi napravi selfi, ali je u tom trenutku je izgubio ravnotežu i prilikom pada mahinalno za sobom povukao svog dugogodišnjeg prijatelja Stefana Lj. koji je tom prilikom teško povređen.

Lazareva rođaka rekla je da je njegova porodica teško primila vest da su ostali bez njega, a pogotovo na način na koji je izgubio život.

- Lazareva porodica je zanemela kada su saznali za vest da je nastaradao. Radovao se proslavi momačke večeri svog prijatelja, a kupio je i novu košulju koju je nosio na veselje. Način na koji je otišao u smrt je zaista zastrašujuć, i pitamo se da li je zaista zbog fotografije izgubio život - kaže rođaka i dodaje da je on pre pet šest godina ostao bez oca.



- Porodica sprema sahranu, a sahraniće ga pored oca koji je umro nakon bolesti. Odbukcija će pokazati koje je sve povrede imao nakon pada, ali to više nije ni toliko bitno, s obzirom na činjenicu da ga više ništa ne može vratiti.

Kako navodi naša sagovornica, poginuli je radio u državnoj firmi, a pre nekoliko godina zatvorili su porodični restoran koji su držali u Paraćinu.

- Oni su jako fina, dobra i domaćinska porodica, nije što su moji, ali ova tragedija ih je dotukla. Jedva su se oporavili od gubitka oca i stuba porodice, a sada jadna njegova majka sahranjuje sina - kaže ona i dodaje da je Lazareva i Stefanova porodica iz sela pored Paraćina, ali da su se oni još kao mali preselili u grad.


- Dolazili su vikendima i za raspust u selo. Mnogo su se družili, šalili i uživali, a sada im je sve to prekinuto. Molimo se da Stefan preživi, da bude dobro i da se vrati svojoj porodici.

Na društvenim mrežama prijatelji i rođaci se opraštaju od poginulog Paraćinca, a jedna od rođaka se oprostila njegovom fotografijom.

- Počivaj u carstvu nebeskom batice moj - napisala je Lazareva rođaka koja je objavila njegovu fotografiju.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR