Glas Javnosti

KUĆNA POMOĆNICA PRVI SVEDOK U SLUČAJU HIRURGA SA VMA KOJI JE UNAKAZIO ŽENU! Jedna osoba ga redovno posećuje, pije i lekove za smirenje

Hronika
Autor: Glas javnosti/Telegraf

Hirurg sa VMA Nikola Ostojić (48), koji se tereti da je brutalno tukao suprugu I. O. (42) 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu, u pritvoru je već dve nedelje, a naredne nedelje bi trebalo da počne ispitivanje svedoka u ovom slučaju.

- Trebalo bi da počne ispitivanje svedoka, a prvi svedok je kućna pomoćnica. Vrlo je moguće da će ispitivanja početi od ponedeljka - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Navodi da je hirurg u sobi u Okružnom zatvoru sa tri cimera i da dane provodi na lekovima za smirenje.

- On je stabilan, svestan je posledica dela koje je počinio. Normalno rezonuje i redovno uzima terapiju jer ima bolest kože pristiju na rukama. Takođe redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. Brat mu redovno dolazi u posetu, bila mu je i sestričina, a ima i sestru u Švajcarskoj koja planira da dođe - kaže izvor.

Inače, supruga je imala operaciju pre 10 dana.

- Ona je imala operaciju lakta, bila je na ortopediji i puštena je iz bolnice - rekao je sagovornik iz istrage slučaja.

Lekar je, kako se sumnja, zlostavljao ženu 27 dana, a za to vreme je bio na bolovanju.

- On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama - rekli su za medije.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je 3. februara pritvor do 30 dana hirurgu. Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR