Glas Javnosti

KRVAVA PROSLAVA U UŽICU : Mladić zadobio prostrelne rane, pa pobegao sa lica mesta

Hronika
Autor: Glas javnosti

Krvavi pir koji se dogodio ispred jednog ugostiteljskog objekta u Užicu, gde se održavala proslava rođendana, goste tog lokala ostavio je u šoku. Nešto pre 22 časa zbog pucnjave ispred objekta došlo je do prekida slavlja.

- Mladić koji je pokušao verbalno da se obračuna sa ekipom mladića koji su došli ispred lokala, pozvao je preko telefona svog druga T. I. (41) iz Užica koji je izašao ispred, nakon čega je krenuo i obračun vatrenim oružijem. U tom trenutku Užičanin T. I. zadobio je prostrelne rane u noge -potvrđeno je za agenciju RINA.

Prema saznanjima agencije RINA, ranjeni mladić kasnije je pronađen u mestu Sarića Osoje u Užicu, nekoliko kilometara dalje od lokala, odakle ga je drug prevezao u zdravstvenu ustanovu.


Građana Užica ovaj krvavi incident povezuju sa pokušajem ubistva momka u jednoj diskoteci u Užicu, kada je zadobio četiri uboda nožem i bio životno ugrožen.

Povodom ovog slučaja pripadnici policije preduzeli su sve mere i snimke sa nadzornih kamera kako bi rasvetlili ovaj događaja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR