Glas Javnosti

Krtica iz MUP-a traži nagodbu: Policajac čeka suđenje s Veljom Nevoljom u zagrljaju kraljice silikona!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nikola Vračević, inspektor Službe za borbu protiv droga MUP-a Srbije, koji je sa kolegom Aleksandrom Purkovićem uhapšen u novembru 2022. godine zbog sumnje da je grupi Veljka Belivuka zvanom Velja Nevolja odavao službene podatke iz policije čeka početak suđenja u zagrljaju svoje verenice Tijane Đuričić (32), poznatije kao „kraljica silikona“!

Na početku suđenja 20. februara u Specijalnom sudu u Beogradu, sudija je saopštio da je Vračević odlučio da potpiše sporazuma o priznanju krivice u zamenu za blažu kaznu. Sudija Zoran Ganić je najavio da će predložiti da se postupak protiv Purkovića i Vračevića spoji sa glavnim postupkom koji se vodi protiv grupe Veljka Belivuka, koja se tereti za sedam ubistava, otmice, posedovanja oružja i rasturanja droge. U slučaju da predlog sudije bude usvojen, Purković i Vračević će biti prvi policajci koji će sedeti na optuženičkoj klupi sa gupom Velje Nevolje. 



Tijana Đuričić, poznatija kao „kraljica silikona“ zapanjila je javnost pre nekoliko godina svojim fizičkim izgledom, kada su njene fotografije iz jednog kluba postale viralne. Ona je javno rekla da je estetske zahvate počela sa svega 16 godina i da je korigovala nos, jagodice, grudi i usne. Neke korekcije je ponavljala više puta, a 2013. godine je izjavila „da je možda malo preterala”, ali da ne mari za mišljenje drugih. Tijana je zbog popularnosti koju je stekla zahvaljujući silikonskim grudima 2015. godine, ušla u rijaliti Farma. Ta sezona je ostala upamćena po njenim okršajima sa Kristijanom Golubovićem. Posle toga se povukla i odlučila da ukloni višak implanata i filera, a sada izgleda mnogo prirodnije. Danas je crvenokosa, ima manje silikona u grudima i usnama, a plava sočiva više ne nosi.


Nikola Vračević i Tijana

Tijana Đuiričić je optužena 2016. godine da je sa još troje ljudi kidnapovala i maltretirala podstanarku i bivšu drugaricu Jelenu M. koja joj je, navodno, hakovala Fejsbuk profil. U optužnici se navodi da je Jelenu na prevaru dovukla u svoju kuću u Mirijevu gde su je vezali i tukli. Jelena M. tvrdi da su joj tada polomili ruku i da zbog trauma koje je tada doživela stalno posećuje psihijatra. Međutim, Tijana je ranije izjavila da Jelena nije pri čistoj svesti i da je više put pokušala samoubistvo. Suđenje beogradskoj starleti će početi iznova pošto je sudija Jelena Skulić, koja je do sada vodila postupak prešla u Apelacioni sud u Beogradu.



Slučaj će preuzeti sudija Dragomir Gerasimović, koji je proteklih nekoliko godina bio član veća koje je sudilo Darku Šriću za šverc kokaina. On je po redovnom postupku vraćen u Viši sud u Beogradu gde je i ranije sudio. Suđenje će krenuti iznova, ali će najverovatnije na prvom pretresu biti sve formalno ponovljeno, zbog čega odbrana očekuje da će već na sledećem pretresu biti zakazane završne reči i kraj višegodišnjeg procesa.

Posle trećeg, komisijskog veštačenja donet je zaključak da je Jelena M. imala lake telesne povrede, kao i da je sporna povreda nastala posle otmice za koju se tereti kraljica silikona. Branioci Borivoje Borović i Ognjen Radić očekuje pozitivan ishod suđenja i oslobađajuću presudu. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR